Wie ben ik en wat heb ik te vertellen? Aangenaam. Ik ben Chantal Kroese. Ondernemer, Held Coach, Spreker en Trainer. Maar ook moeder, dochter, zus en vriendin.

Heel leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij wilt weten.

Iedereen is een held 

Voor mij is iedereen een held op zijn/haar eigen wijze. De combinatie van rollen en posities, die we elke dag (willen) aannemen, kan ons soms te veel worden, zeker als het allemaal net even anders loopt dan we voor ogen hebben. Ik ben daar het levende voorbeeld van en heb mijn lessen wel geleerd. Om die reden wil ik er dan ook voor je zijn.

Anderen begeleiden zit in mijn DNA

Vanuit mijn brede levens- en werkervaring help ik graag andere helden om hun energie te vinden en vooral te behouden om te kunnen blijven doen wat je wilt doen in dit leven. Wat is dat dan? Ik schat in… alles!

Ik heb mijn lessen wel geleerd

Zelfstandig ondernemer ben ik sinds 2007. De eerste jaren als interim manager op tactisch en strategisch niveau in diverse bedrijven. Na verloop van tijd merkte ik dat mijn bedrijf wel heel erg afhankelijk was van mij en verdiende ik alleen geld wanneer ik uren maakte (duh, ZZP-er). Tijdens een vakantie (lees dubbele kosten want geen inkomen maar wel extra geld uitgeven 😉 ) hoorde ik een andere ondernemer op het strand steeds even ‘een belletje plegen’ met zijn bedrijf in biologische koekjes. Dat was voor mij wel de eye opener; ik moest een bedrijf hebben met producten, iets dat altijd doorgaat, ook als ik er zelf niet ben!

Vanaf dat moment heb ik hard…. heeeel hard gewerkt om een succes te maken van mijn eigen bedrijf The Beautea Company BV. Dit bedrijf had ik intussen opgezet met mijn bizzsis Amber. Dit bedrijf dat geheel geïnspireerd was op (witte) thee. Het concept stond als een huis en was tot in de puntjes uitgedacht, echt top! En toen? Hier heb ik een belangrijke les geleerd namelijk hoe belangrijk het is om de juiste mensen in de juiste posities, om je heen te verzamelen. Het hebben van een goed fundament is prioriteit en alleen red je het dan niet. Ik heb destijds de beslissing genomen om de deuren te sluiten omdat ik te veel, te snel, te groot, wilde en dat heeft mij enorm veel gekost, letterlijk en figuurlijk.

Gedurende deze jaren heb ik wel met veel aspecten van het ondernemerschap kennis mogen maken en laten we zeggen dat ik heel veel lessen heb geleerd, maar ik had het voor geen goud willen missen. Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt het roer volledig om te gooien. De filosofie van The Beautea Company was ‘laat de wereld maar even wachten’… dat heb ik dan ook gedaan in die tijd. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om tijdelijk een stap terug te doen en opnieuw keuzes te maken in waar mijn prioriteiten liggen en welke posities ik wil innemen in mijn leven.

De pauze is voorbij

Inmiddels zijn we alweer enkele jaren verder en heb ik het roer nog eens omgegooid. Ik vervolg mijn voorstelling nog steeds als Held Coach, Trainer én Spreker maar dan in de wereld van de netwerkmarketing en vervolg ik mijn dans… met jullie want ik weet zeker dat er veel herkenning zal zijn in mijn verhalen én ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om altijd weer op eigen benen te kunnen (blijven) staan en dat… heb ik zeker met jullie te delen!

Wie ben ik nog meer?

Ook fijn als ik wat vertel over mijn leven? Ik ben (nog net) 51 jaar, heb een dochter van 22 jaar en een bonuszoon van 21 uit eerdere relaties.  Ja dat lees je goed (ahum). Ik ben in dit leven 2x getrouwd geweest en erg goed in relaties met mensen behalve met iemand waarmee ik trouw 😉 Mijn zussen zeggen dat ik nog een 3e keer moet trouwen want ‘iets met scheepsrecht’ maar daar ben ik zelf nog niet over uit. Ik denk dat zij gewoon weer zin hebben in een feestje 😉 Ik houd enorm van lekker eten en drinken en dan graag aan een lange tafel met familie en vrienden wat ook maakt dat ik wekelijks mijn personal trainer en de yogaschool bezoek. Verder wandel ik meerdere malen per dag met mijn hond Jackson. Hoe mijn leven eruit ziet beschrijf ik in mijn blogs (recent weer opgepakt) en kan je mij ook volgen op de social media kanalen 😉 Ik ontmoet je daar graag en natuurlijk kan fysiek sowieso!

Je kan mij op verschillende manieren inzetten om je (verder) te helpen. Hoe? Bekijk mijn diensten.