Wie ben ik en wat heb ik te vertellen? Aangenaam. Ik ben Chantal Kroese. Ondernemer, Held Coach, Spreker en Trainer. Maar ook moeder, dochter, zus en vriendin.

Heel leuk dat je mijn website bezoekt en meer over mij wilt weten.

Iedereen is een held 

Voor mij is iedereen een held op zijn/haar eigen wijze. De combinatie van rollen en posities, die we elke dag (willen) aannemen, kan ons soms te veel worden, zeker als het allemaal net even anders loopt dan we voor ogen hebben. Ik ben daar het levende voorbeeld van en heb mijn lessen wel geleerd. Om die reden wil ik er dan ook voor je zijn.

Anderen begeleiden zit in mijn DNA

Vanuit mijn brede levens- en werkervaring help ik graag andere helden om hun energie te vinden en vooral te behouden om te kunnen blijven doen wat je wilt doen in dit leven. Wat is dat dan? Ik schat in… alles!

Ik heb mijn lessen wel geleerd

De afgelopen jaren heb ik hard…. heeeel hard gewerkt om een succes te maken van mijn eigen bedrijf The Beautea Company BV. Een bedrijf dat geheel geïnspireerd was op (witte) thee. Het concept stond als een huis en was tot in de puntjes uitgedacht, echt top! En toen? Hier heb ik een belangrijke les geleerd namelijk hoe belangrijk het is om de juiste mensen in de juiste posities, om je heen te verzamelen. Het hebben van een goed fundament is prioriteit en alleen red je het dan niet.

Gedurende die jaren heb ik met veel aspecten van het ondernemerschap kennis mogen maken en laten we zeggen dat ik heel veel lessen heb geleerd, maar ik had het voor geen goud willen missen. Eind 2015 heb ik de keuze gemaakt het roer volledig om te gooien. De filosofie van The Beautea Company was ‘laat de wereld maar even wachten’… dat heb ik dan ook gedaan in die tijd. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om tijdelijk een stap terug te doen en opnieuw keuzes te maken in waar mijn prioriteiten liggen en welke posities ik wil innemen in mijn leven.

Inmiddels vervolg ik mijn dans… met jullie want ik weet zeker dat er veel herkenning zal zijn in mijn verhalen.

Wie ben ik nog meer?

Ook fijn als ik wat vertel over mijn leven? Ik ben 51 jaar, heb een dochter van 21 jaar en een bonuszoon van bijna 21 uit een eerdere relatie.  Ik houd enorm van lekker eten en drinken en dan graag aan een lange tafel met familie en vrienden wat ook maakt dat ik wekelijks mijn personal trainer en de yogaschool bezoek. Verder wandel ik meerdere malen per dag met mijn hond Jackson. Hoe mijn leven eruit ziet beschreef ik altijd in blogs maar tegenwoordig kan je mij beter volgen op de social media kanalen 😉  Ik ontmoet je daar graag en natuurlijk kan fysiek sowieso!

Je kan mij op verschillende manieren inzetten om je (verder) te helpen. Hoe? Bekijk mijn diensten.