Vitaliteit

Om het leven te kunnen leiden dat je wilt, met alle rollen die je (op dat moment) wilt vervullen, heb je iets bijzonders nodig om je goed te voelen. Ik heb een hele mooie zuivere visolie ontdekt en wil je deze ervaring niet onthouden en dus met je delen!

Fysiek sterk zijn én blijven, no matter what!

Gezond eten, sporten en ‘de wereld af en toe laten wachten’ zijn mooie stappen maar, is meestal niet altijd voldoende om je echt goed te voelen, laat staan op hakken te lopen of te dansen op spitzen! Een gezond lichaam is van belang om in balans te raken en/of kunnen blijven. Wat is er voor nodig om ook gezond ouder te worden en fysiek sterk te blijven?

Het innemen van zuivere visolie heeft mij enorm geholpen in een zware periode. Mijn fysieke gezondheid was extra belangrijk voor mij in deze periode en om die reden wilde ik ook graag extra ondersteuning in de vorm van omega 3. Wat dit voor je doet?

Wat doet een pure en zuivere visolie dan voor je?

Je hebt dagelijks omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren nodig om gezond te blijven. Omega vetzuren werken uitsluitend optimaal als ze in de juiste verhouding in je lichaam aanwezig zijn.

De belangrijkste essentiële vetzuren zijn twee families van vetten: de omega-3 en omega-6 vetzuren. De omega-3 vetzuren zit o.a. in vette vis, lijnzaadolie, walnootolie en de omega-6 zit vooral in plantaardige vetten en margarines. Er bestaat ook een omega-9 en die zit voornamelijk in olijfolie. Omega-3 helpt omega-6. Omega-3 stuurt omega-6 als het ware in de juiste richting zodat deze belangrijke processen in het lichaam kan ondersteunen.

Essentiële vetzuren zijn zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat alle functies van het lichaam, inclusief de hersenen, spieren, bloedsomloop, ademhaling, herstel en de huid werken zoals ze zouden moeten.

Uit onderzoek blijkt dat een onevenwichtige balans tussen omega-3 en omega-6-vetzuren verantwoordelijk is voor ontstekingen in het lijf die allerlei problemen kunnen veroorzaken zoals hart- & vaatziekten, kanker, hoge bloeddruk, depressie, diabetes, reuma en artritis, astma, fibromyalgie en overgewicht.

Deze twee soorten vetten moeten namelijk strijden om dezelfde enzymen die ze omzetten in nuttige stoffen voor het lichaam. Teveel omega-6-vetten kan zelfs een belangrijke oorzaak zijn van allerlei stemmingen en gedragsstoornissen, ADHD bij kinderen.

Onderzoek heeft bevestigd dat ons huidige Westerse dieet momenteel ongeveer 20 keer zoveel Omega-6 bevat als Omega-3.

Door de verhouding van omega-3 tot omega-6 vetten te verlagen naar een verhouding van 1:3 of lager zijn veel van de schadelijke effecten van een teveel aan omega-6, te keren.

Een van de meest effectieve en eenvoudige methodes om meer omega-3 vetzuren binnen te krijgen is door dagelijks of in elk geval 3 à 4 keer per week, vette wilde vis te eten. Helaas wordt de meeste gekweekte vis tegenwoordig gevoerd met omega-6 vetzuren (plantaardige vetzuren), waardoor deze niet meer de verwachte hoeveelheid omega-3 leveren.

Ik neem dan ook een hele pure full spectrum omega-3 olie, ontwikkeld uit 100% Arctische wilde vis.

Het bewijs krijg je zwart op wit na 120 dagen dat je de visolie hebt genomen!

Met behulp van een eenvoudige bloedtest, die onderdeel is van mijn concept, die je zelf thuis kunt doen, krijg je snel antwoord op jouw omega-3 en omega-6 vetzuren ratio én index. De test wordt geanalyseerd door Vitas AS laboratorium in Oslo.

Na 120 dagen gebruik zal je ratio omega 3 : omega 6 sterk zijn gedaald wellicht wel naar 1:3 of lager!

Veilig in balans

  • De zuivere fullspectrum visolie die MSC en CoC gecertificeerd is
  • Afkomstig uit de Noordelijke IJszee en duurzaam gevangen
  • Koud geperste, hoge kwaliteit, olijfolie toegevoegd (NYIOOC GOLD prijs)
  • Goedgekeurde gezondheidsclaims
  • Een zeer lage Totox waarde
  • Een hoge dosering DHA en EPA
  • 100% natuurlijk, er zijn gegarandeerd geen synthetische additieven toegevoegd

Naast deze mooie zuivere omega 3 olie bestaat mijn assortiment uit nog een aantal andere mooie 100% natuurlijk voedingssupplementen waar ik je graag over informeer!

Mocht je interesse om hier professioneel mee aan de slag te gaan en met mij samen te werken in mijn team van Helden, dan nodig ik je van harte uit voor een kennismakingsgesprek om te zien of wij ons kunnen vinden in een gezamenlijke missie ☺