Diensten

Ik ben mijn carrière gestart in de uitzendwereld bij Start (later de USG Groep) waarna ik de overstap heb gemaakt naar de zorgsector waar ik diverse functies op directie/strategisch niveau heb vervuld. Inmiddels heb ik ruim 16 jaar ervaring als ondernemer in diverse interim-functies en 6 jaar als directeur/eigenaar van The Beautea Company BV.

Sinds 2019 is mijn focus gericht op het verspreiden van gezondheid met behulp van natuurlijke voedingssuppletie. Immers, een goede balans vraagt om een goede gezondheid op vele fronten. Dit doe ik door middel van een partnerschap met een netwerkmarketingorganisatie uit Noorwegen waarmee ik in 2015 al een start heb gemaakt maar het nog tot 2019 duurde voordat ik de potentie hiervan zag. Ik heb nooit kunnen bedenken hoeveel mij dit zou brengen en vooral ook hoeveel mensen ik in al deze jaren heb mogen ondersteunen bij hun fysieke én financiële gezondheid!

Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik besloten heb me niet alleen (meer) op mijn eigen netwerkmarketingorganisatie te richten maar dat ik me ook echt geroepen voel veel meer mensen enthousiast te maken voor dit businessmodel want het is in mijn ogen dé manier om een eigen business op te bouwen en dat is voor iedereen maar ik heb ook gezien dat dit vooral voor vrouwen, de mogelijkheid kan zijn om de regie over hun eigen leven (weer) te pakken. Ik ben daar het levende voorbeeld van!

Hoe kan ik je helpen?

Al vanaf mijn 3e jaar dans ik en toen ik 9 jaar was ben ik de Vooropleiding Dans aan het Conservatorium gaan volgen. Als gevolg van blessures heb ik van een carrière als professioneel danseres moeten afzien, maar de passie is altijd gebleven. Gedurende de jaren op het Conservatorium heb ik naast de dans veel eigenschappen en inzichten ontwikkeld die ik graag deel, zoals discipline opbrengen, doorzettingsvermogen en jezelf presenteren. Deze inzichten deel ik graag met je en dat kan op verschillende manieren.

Als Held Coach

Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen het bedrijfsleven, de zorgwereld, de luxe verzorgingswereld en nu vanuit de wereld van netwerkmarketing, begeleid ik professionals bij het verkrijgen van inzicht in het ‘goed te leren lopen op hakken’ om van daaruit te kunnen ‘dansen op spitzen’ binnen en/of buiten hun (netwerkmarketing)organisatie.

Op hakken lopen lijkt voor mannen iets heel intensiefs en is voor vrouwen niet altijd even comfortabel. Het op hakken lopen vereist namelijk techniek, doorzettingsvermogen en als belangrijkste, balans. Dit zijn slechts een aantal ingrediënten die nodig zijn als je in balans wilt blijven.

Als je ‘op hakken loopt’ sta je vaak recht(er) op en voel je je sterker. Een gevoel dat je helpt om je staande te houden. Maar hoe doe je dat dan in de dagelijkse praktijk vanuit alle posities die daarbij horen?

Door de jaren heen heb ik ook geleerd dat op hakken lopen niet altijd is wat je zou moeten. Stevig op met je voeten op de grond is het beste maar ik houd van afwisseling en dat vind je dan ook terug in mijn werkwijze!

Ik ben je ‘barre’ en begeleid je, met een gedegen opwarming en choreografie, naar inzicht in alle 1e t/m 6e posities die je hebt en kunt aannemen en hoe je je daar in het beste beweegt, zodat ook jij de Held kan zijn die je wilt zijn… op hakken of spitzen maar, dat kan natuurlijk ook op je sneakers.

Ik spreek graag af om te horen wat jouw doelen zijn zodat we tot een passend ‘Pas-de-Deux-programma’ kunnen komen!

Als Spreker

Zoals gezegd… ik vond jaren geleden al dat ik op een podium hoor maar ja… het lichaam werkte op dat moment niet (geheel) mee. Toch ben ik nog steeds een podiumdier en met een knipoog naar mijn dansachtergrond deel ik als spreker met mijn Soloprogramma mijn tips & tricks doorspekt met al mijn ervaringen als ondernemer!

Als spreker geef ik jou en je publiek met Helden Op Hakken meer inzicht in de verschillende posities en de goede balans die daarbij hoort, die je binnen maar ook buiten je organisatie, kunt aannemen. Je kunt mij inzetten voor lezingen of een workshop.

Inmiddels heb ik ook programma’s ontwikkeld die gaan over een gezonde leefstijl. In deze tijd wordt er veel van mensen gevraagd en dan is het fijn om te weten hoe je ook hier in balans kan blijven. Het een werkt uiteraard samen met het ander. Ik hoor graag wat je thema is, zodat ik mijn programma daar op kan aanpassen.

Mijn lezingen zijn zeker niet alleen voor vrouwen, maar kunnen juist ook voor mannen interessant zijn. Een aantal titels:

  • Van goed op hakken lopen naar dansen op spitzen binnen je bedrijf – over balans vinden in al je posities en het plezier hebben aan de top
  • Waarom mannen op hakken zouden moeten lopen en vrouwen op sneakers – over diversiteit binnen je organisatie en de kansen die dit met zich meebrengt
  • ‘Gelukkig’ op hakken…. over business, posities & persoonlijk geluk – over je geluk als netwerkmarketingprofessional in combinatie met privé 

Als Trainer

Ik werk graag een op een met professionals met mijn ‘Pas-de-Deux-programma’, maar er zijn momenten dat het juist fijn is om met en/of in een groep te kunnen werken, het door mij genoemde ‘Corps-de-Ballet-programma’. Je hebt binnen jouw netwerkmarketingorganisatie of in jouw vak, ook vast en zeker te maken met andere professionals om je heen. Soms is het dan passender om in de groepsdynamiek begeleid te worden.

De programma’s die ik gebruik als Held Coach en spreker buig ik (desgewenst) om naar een training om te komen tot (nieuwe) inzichten. Jullie kunnen mij inzetten als zijnde de ‘barre’ waarna ik jullie gedurende de training zal leren los te laten en te komen tot een gezamenlijk geheel, waarbij je als team samen kunt ‘dansen’ op de ‘muziek’ van je organisatie.

Ik spreek graag af om te horen wat jouw/jullie wensen zijn zodat we tot een passend ‘Corps-de-Ballet-programma’ kunnen komen!

Stuur me een bericht!

Niet gevonden wat je zocht of heb je een andere vraag?
Neem vrijblijvend contact met me op.