Chantal kan een boodschap professioneel verpakken en over de bühne krijgen. Ze is een echte duizendpoot, zonder kracht te verliezen op de diverse werk terreinen. Ik heb met haar samengewerkt tijdens het trainen van communicatieve vaardigheden. Het is een succesvol traject geworden waar ik met plezier op terug kijk. Er zijn uiteraard veel factoren die bijdragen aan een geslaagde training maar Chantals inbreng was zeker doorslaggevend!

Danielle MeijerDirecteur/Eigenaar
KortKrachtig

Ik ken Chantal als een eerlijk, betrouwbaar en gevoelig persoon. Ze heeft een hoog arbeidsethos en kan zich ergens helemaal in vastbijten. Ze is professioneel, gedreven en wil graag het beste voor iedereen. Ze kan situaties snel inschatten om tot een goed overzicht te komen en vervolgens actie te ondernemen. Als ik goed advies nodig heb om alles weer even op een rijtje hebben en om weer lekker aan de slag te kunnen, dan bel ik Chantal!

Mijke de BruijnDirecteur/Eigenaar
Apotheek Partners

Als ondernemer heb ik af en toe zelf behoefte aan een sparringpartner, een sidekick om mij en mijn bedrijf kritisch te volgen. Chantal is mijn resultaatgericht ‘maatje’ die weet waarover zij praat. Ze staat met beide benen op de grond, beschikt over veel ondernemers- en levenservaring. Ze heeft een kritische blik en vooral: slagkracht. Ze is persoonlijk bij mij betrokken, maar zonder mijn leiderschap over te nemen.

Belinda SchurinkDirecteur/Eigenaar
De Geluksmederij

Chantal Kroese is een koersvaste interim manager, die ondanks obstakels en/of weerstand gestaag doorgaat. Ze is tevens een realistische manager: oog voor mogelijkheden buiten de gebaande paden, maar verliest daardoor de realiteit en haalbaarheid niet uit het oog.

Als sparring partner / maatje is ze heel prettig; gevraagd en ongevraagd geeft ze advies en feedback en kun je met haar over vele onderwerpen ‘bomen’, zodat je zelf je pad weer kunt vervolgen. Kortom: een topper!

Wilma ten BergeDirectielid
Naviva

Louwman Zorggroep (RSR) moest in zeer korte tijd van productgericht naar consultative selling bewegen. Chantal heeft hieraan een grote bijdrage geleverd. Zij heeft zowel extern de markt verkend en in kaart gebracht, als intern de medewerkers bewust gemaakt door middel van coaching en training. Mij heeft ze vooral geholpen door een sparringspartner te zijn, die mij een spiegel voorhield en met haar scherpe analyses ervoor zorgde dat ik de juiste weg in sloeg.

Joyce SchorrenCommercieel Manager (RSR)
Louwman Zorggroep

Chantal Kroese heeft vol enthousiasme voor onze groep dames van team JPR Advocaten Deventer Scoort, een leuke, leerzame ochtend verzorgd.
Na een korte kennismaking, zijn we in elkaars kwaliteiten gedoken. Chantal was hierin een open en persoonlijk voorbeeld voor de dames. Ze daagde een ieder uit om verder te kijken dan alleen naar kwaliteiten; herkomst, kenmerken en hoe je deze verder kunt inzetten. Kortom, het was een boeiende en inspirerende bijeenkomst waar de dames zeker mee verder kunnen!

Nancy Bisphan & Agnes GrobbeCoaches
Deventer Werktalent

Chantal is een boeiende vrouw met veel ervaring en lef. In de mini-workshop die ze gaf voor het Defensie Vrouwen Netwerk (DVN) wist ze iedereen te inspireren en uit te dagen.  Haar verleden als balletdanseres kent een hoop boeiende metaforen. Wat is je favoriete positie, je uitgangspositie, je basispositie? Chantal doorgrondt een organisatie snel en stelt de goede vragen. Ze is in staat iedereen in een groep aandacht te geven en haar denkvoer blijft nog lang in je gedachten! De workshop smaakte naar meer.

Hilde OngeringLeidinggevende Defensie & Secretaris Defensie Vrouwen Netwerk
Ministerie van Defensie

Als verbinder pur sang heeft Chantal binnen Saxion de basis gelegd voor een nieuw te vormen team het Servicepoint. Ze heeft de medewerkers door de moeilijke periode van een reorganisatie geleid. Met haar warme energie en een duidelijke koers voor ogen, daagt ze medewerkers uit om de nodige ontwikkeling door te maken. ‘Dankzij Chantal heb ik weer vertrouwen en plezier in mijn werk gekregen! Chantal voelt goed aan wat nodig is, zowel voor het team, het individu als ook voor Saxion als geheel. Mensen staan voorop, tegelijkertijd houdt ze de zakelijke belangen scherp in het oog! Samenwerken met Chantal is inspirerend en vooral ook heel leuk!

Agnes CapelleManager Facilitaire Serviceorganisatie
Saxion | University of Applied Sciences